Vragen

Info over mijn glas in lood

Wat kost glas-in-lood ?

De prijs heeft met veel factoren te maken; de grootte, keuze van de glassoorten en de complexiteit van het ontwerp zijn van invloed. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bekijken en te bespreken. U krijgt dan van mij een duidelijke prijsopgave.

GlasParade | Plaatsen van glas in lood

Plaats je het glas zelf ?

Het glas-in-lood maak én plaats ik áltijd zelf. Plaatsing op lastige plekken of op grotere hoogte doe ik eventueel met anderen.

Glasbreuk repareer ik ter plekke.

één ruitje is stuk. moet álles worden vervangen ?

Dat is meestal niet nodig. Glasbreuk repareer ik in de meeste gevallen ter plekke. Is het lood zelf beschadigd of is er meer glas gebroken dan repareer ik dit op mijn werkplaats.

Kan glas-in-lood gecombineerd worden met isolatieglas ?

Glas in lood kan tussen isolatieglas worden gemonteerd. Ik werk samen met gespecialiseerde bedrijven die HR dubbelglas samenstellen. Mijn glas in lood panelen worden ín het nieuwe isolatieraam gemonteerd.

GlasParade | Glas in lood reparatie

Ik heb al isolatieglas. kan er toch glas-in-lood komen ?

Ja, dat kan ook. Ik plaats glas-in-lood als voorzetraam tégen uw bestaand isolatieglas. U heeft dan de voordelen van het bestaande dubbelglas én het visuele genot van het nieuwe glas in lood.

Ontwerpschets van een glas in lood raam

Ik wil een nieuw ontwerp. kan dat ?

Ik ontwerp zowel nieuwe, eigentijdse panelen als klassieke glas in lood ramen en deuren. Heeft u zelf al een idee of een ontwerp, dan bepreek ik met u graag de mogelijkheden.

GlasParade | Glas in lood restauratie van glas in lood

Is restauratie mogelijk?

Het lood van glas-in-lood gaat zo’n 80 jaar mee. Als het oude lood is ‘versleten’ vervang ik al het lood, met behoud van het bestaande glas. Uw paneel kan er dan weer 80 jaar tegenaan!

Werk je alleen in Amsterdam?

Mijn werkplaats bevindt zich in Diemen. Ik werk voornamelijk in Amsterdam en omstreken. Maar ook in Hilversum, het Gooi en de Zaanstreek. Ik neem, in overleg, werk aan in heel Nederland.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen ?

Neem dan contact met mij op.