Glas-in-lood Amsterdam

Voor ambachtelijke uitvoering en persoonlijk contact

Glas-in-lood Amsterdam

Voor ambachtelijke uitvoering en persoonlijk contact

Glasparade | Amsterdam

Nieuw ontwerp

Ik ontwerp zowel klassiek als eigentijds glas-in-lood. Voor al uw deuren, ramen en kamer en-suite schuifdeuren. Heeft u zelf een wens of een ontwerp? Dan bespreek ik graag vrijblijvend alle mogelijkheden.

glas-in-lood amsterdam

glas-in-lood isolatie

Ik verzorg alle vormen van glas-in-lood isolatie. Zowel glas-in-lood geassembleerd in isolatieglas, glas-in-lood voorzien van op maat gemaakte voorzetramen, of glas-in-lood gemonteerd voor uw bestaande HR++ glas.

Glasparade | Amsterdam

Reparaties

Kleinere reparaties voer ik bij u thuis uit. Groter glas-in-lood werk herstel ik op mijn werkplaats in Diemen. Ik haal en breng uw glas-in-lood van en naar huis. Zelf langskomen kan natuurlijk ook altijd.

Amsterdams glas-in-lood

Een glas-in-lood ontwerp, reparatie of isolatie-project nodig?
Neem voor een offerte of vragen contact op.

Isolatie van glas-in-lood

stained glass in insulation glass

In isolatieglas

Het glas-in-lood wordt gemonteerd in isolatieglas. Bestaand glas-in-lood wordt eerst vakkundig gerestaureerd. Nieuw glas-in-lood wordt precies op maat gemaakt. U krijgt zo dubbelglas, waartussen zich het glas-in-lood bevindt. Naast een perfecte geluids- en warmte isolatie ideaal tegen beschadigingen en inbraak.

glas in lood voorzetraam

Met voorzetraam

Bij een voorzetraam wordt een tweede raam aan de buitenkant tegen het kozijn gemonteerd. De isolatiewaarde neemt enorm toe terwijl het bestaande glas-in-lood zijn unieke klassieke uitstraling behoudt. Ik werk samen met een timmerman die deze hardhouten voorzetramen op elke gewenste maat maakt en plaatst.

Plexiglas glas-in-lood

Plexiglas

Als isolatie kan ook een kunststof plexiglas raam voor het glas-in-lood worden gemonteerd. Naast isolatie werkt dit ook uitstekend als glasbeveiliging voor kleine kinderen en huisdieren bij bijvoorbeeld (schuif)deuren. Het wordt bij u thuis gemonteerd en is later makkelijk weer verwijderbaar.

Voor Amsterdam en omgeving

Uw gebroken glas-in-lood herstellen? 
Neem contact op voor een offerte.

Mijn werkplaats in diemen

werkplaats icoon
Glasparade | Diemen

Gebouw fenix

Mijn werkplaats bevindt zich in het bedrijfs- verzamelgebouw Fenix in Diemen. Gelegen aan de rand van Amsterdam, vlakbij de afslag 13 ‘Amsterdam Watergraafsmeer’.
Makkelijk bereikbaar én gratis parkeren.

glasparade amsterdam glas-in-lood op locatie

Amsterdam

Ik werk voornamelijk in Groot Amsterdam en omstreken. Maar ook in Leiden, Hilversum, het Gooi en de Zaanstreek. Ik neem, in overleg, werk aan in heel Nederland.

Foto's

Door het opsturen van enkele foto’s van uw glas-in-lood kan ik meestal een goede inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden en de kosten. U kunt mij bellen, mailen of Whatsapp’en. Of gebruik het contact formulier.

Mijn werkplaats. Aan de rand van Amsterdam

Neem de A10, afslag 13, ‘Amsterdam Watergraafsmeer. Gratis Parkeren!
Ik werk vaak op locatie, dus het is aan te raden om vooraf een afspraak te maken.

openingstijden

Maandag t/m donderdag 09.30 – 17.30 | Vrijdag’s 09.30 – 16.00 (Andere dagen en tijden op afspraak)