Glas-in-lood Amsterdam

Voor ambachtelijke uitvoering en persoonlijk contact

Glasparade | Amsterdam

Nieuw ontwerp

Ik ontwerp zowel nieuwe, eigentijdse panelen als klassieke glas in lood ramen, deuren en kamer ensuite schuifdeuren. En heeft u zelf een idee of een ontwerp, dan bespreek ik graag met u alle mogelijkheden.

Glasparade | Amsterdam

Reparaties

Kleinere reparaties voer ik vaak ter plaatse uit. U mag uw glas in lood natuurlijk ook altijd naar mijn werkplaats in Diemen komen brengen.
Ik werk samen met timmermannen en schilders die klussen aan ramen en deuren uitvoeren.

restauratie werk

Bij een restauratie verwijder ik het glas-in-loodpaneel om het op mijn werkplaats te demonteren, grondig schoon te maken en alle gebroken ruitjes te vervangen. Het hele paneel wordt vervolgens in nieuw lood gezet.

Amsterdam glas in lood

Neem contact met me op voor glas-in-lood, een offerte of andere vragen.

Mijn werkplaats in diemen

werkplaats icoon
Glasparade | Diemen

Gebouw fenix

Mijn werkplaats bevindt zich in het bedrijfs- verzamelgebouw Fenix in Diemen. Gelegen aan de rand van Amsterdam, vlakbij afslag 13 ‘Amsterdam Watergraafsmeer’.
Dus makkelijk bereikbaar én gratis parkeren!

Amsterdam

Ik werk voornamelijk in Groot Amsterdam en omstreken. Maar ook in Leiden, Hilversum, het Gooi en de Zaanstreek. Ik neem, in overleg, werk aan in heel Nederland.

Foto's

Door het opsturen van foto’s van uw glas in lood kan ik meestal een goede inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden en de kosten. Gebruik hiervoor het contact formulier, of Whatsapp mij direct.